ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 Την περασμένη Κυριακή 28/01/2018 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»  αλλά και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου.

Τη Δευτέρα 29/01/18, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και η σύνθεσή του είναι:

Πρόεδρος, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΝΑ)

Αντιπρόεδρος, ΚΑΡΠΑΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΙΚΕΛΗ)

Γραμματέας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ταμίας, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Μέλος, ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 

Αναπληρωματικά μέλη

ΣΥΡΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΕΙΡΗΝΗ

 

Στην Ελεγκτική Επιτροπή, εκλέγονται (με σειρά ψήφων):

 ΠΕΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ,

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ(ΝΙΚΗ),

 ΠΑΤΩΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,

ΚΟΣΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

 Αναπληρωματικά μέλη

 ΚΑΜΤΣΙΚΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΑΛΕΝΔΡΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και ΚΟΣΙΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ.

 ek2

Ψήφισαν 84 άτομα. Άκυρα-Λευκά 0.

Οι Υποψήφιες και το σύνολο των ψήφων όπως εμφανίστηκαν στο ψηφοδέλτιο έχουν ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΝΑ) 40
ΚΑΡΠΑΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΙΚΕΛΗ) 37
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΕΙΡΗΝΗ 15
ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 20
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 23
ΣΙΓΚΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 13
ΣΥΡΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ 17
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ 17
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 27

Ελεγκτική Επιτροπή 
ΚΑΛΕΝΔΡΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 8
ΚΑΜΤΣΙΚΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 12
ΚΟΣΙΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ 3
ΚΟΣΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ 13
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ(ΝΙΚΗ) 23
ΠΑΤΩΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20
ΠΕΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 45
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 42

 

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2015, ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» πραγματοποίησε Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου.
Ακολούθησε
ομιλία της απερχόμενης Προέδρου κας Βασιλικής Πέτσα και απολογισμός δράσεων έτους 2015, οικονομικός απολογισμός έτους 2015 από την απερχόμενη Ταμία και Λίνα Ζουριδάκη, ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου, συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., καθώς και προτάσεις μελών.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός μελών και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων και μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών, το 3Ο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: K
αράμπελα Πολυξένη (Ξένια)

Αντιπρόεδρος:Λαμπριανίδου Μαρία

Γραμματέας: Καρπάζη Χριστίνα (Μαρκέλλα Μικέλη)

Ταμίας: Βλάχου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Μέλος: Παναγιωτίδου Ευτυχία

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Βεργίδου, Μαρία Τάφη και Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Λίνα Ζουριδάκη, Νίκη Παπάζογλου, Γλυκερία Σκιαδοπούλου, Γεωργία Γούλα, Ελένη Χατζηβασιλείου.

Ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες, στην Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. Συμέλα Κάλφα και τη Γραμματέα κ. Δέσποινα Μπουναρτζή αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Μαρία Ρουστάνη, Κική Πατώνη και Ελευθερία Νικολαϊδου για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών, απηύθυνε η νέα διοίκηση.

Τέλος, οι ευχές όλων, ήταν η συνέχιση των δράσεων να γίνει με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια, με απρόσκοπτη συμμετοχή και πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη τόσο των μελών όσο και των φίλων του συλλόγου.

Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες»
Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί
Έδρα: Πλατεία Εμπορείου 24 –Σέρρες Αρ. Πρωτ.: 71
http://www.sermother.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες, 9-1-2016
Αρ. Πρωτ.: 71

 

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου (σύμφωνα με το άρθρ. 10 του καταστατικού).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17-1-2016 στις 17:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24-1-2016.

Επειδή κατά τις ως άνω ημεροχρονολογίες υπάρχει πιθανότητα να μην επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία των μελών της Γενικής Συνέλευσης, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 3η ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 31-1-2016 στις 17:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.
Παράλληλα με τη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 15:00 έως τις 19:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες).

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμιακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2016) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν καταθέσει εγγράφως την υποψηφιότητά τους έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνεται ως εξής:
-Παρουσίαση πεπραγμένων έτους 2015
-Καθορισμός νέων στόχων για το τρέχον έτος
-Οικονομικός απολογισμός 2015
-Ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου
-Συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., προτάσεις και υποδείξεις μελών, απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος Βασιλική Πέτσα  & Η Γραμματέας Μαρία Ρουστάνη

Η Γενική Συνέλευση και η Κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 17:00 στο SOFA BAR CAFE restaurant - Παναγή Τσαλδάρη 29-31.

Στη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε ανανέωση συνδρομών για το έτος 2015 (10€/έτος) και κάθε μέλος έλαβε μια ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση για το Μπαλνταφάν του Συλλόγου στις 7-2-2015 (αίθουσα Ναϊάς).

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

των μελών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

του Συλλόγου «ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί»

 

Σήμερα, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11 το πρωί, συνήλθε εκτάκτως η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί».

 

Το θέμα το οποίο κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η παραίτηση όλων των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και οι λόγοι τους οποίους επικαλούνται.

 

1) Ως προς την ουσία των ελέγχων διαπιστωθήκαν τα ακόλουθα :

- Η Εξελεγκτική Επιτροπή πρότεινε τριμηνιαίο αντί για ετήσιο έλεγχο (όπως αυτός προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου), το οποίο και δέχτηκε το ΔΣ.

-Τα ευρήματά της μετά από 2 τέτοιους τριμηνιαίους ελέγχους  τα οποία θεωρήθηκαν μεμπτά, αφορούσαν την έλλειψη τιμολογίων σε συγκεκριμένα περιστατικά δοσοληψιών του Συλλόγου, ενώ αντίστοιχα υπήρχαν απλά κομμένες αποδείξεις. Ουσιαστικά το θέμα δεν ήταν η ύπαρξη ή όχι κάποιου παραστατικού, αλλά η ύπαρξη λάθος παραστατικού. Αυτή η έλλειψη αιτιολογήθηκε πλήρως από την ταμία του Συλλόγου στα μέλη της Επιτροπής αλλά και στα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Σε εμάς έγιναν σαφείς και κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους δεν ήταν δυνατή η έκδοση τιμολογίων σε αυτές τις περιπτώσεις.

-Σε καμία περίπτωση δεν κρίναμε ότι το ΔΣ δεν προσπάθησε να συνεργαστεί με την Επιτροπή, ενώ δέχτηκε πλήρως κάθε σύσταση βελτίωσης που της υπέδειξαν και ήταν εφικτό να υλοποιηθεί.

-Σε καμία περίπτωση δεν αποδείχτηκε ότι έλειπαν χρήματα από το ταμείο του Συλλόγου, ή ότι κακοδιαχειρίστηκαν χρήματα, ούτε από αμέλεια ούτε από δόλο. Άλλωστε και τα ευρήματα της Επιτροπής δεν αναφέρουν πουθενά κάτι τέτοιο.

 

2) Δυστυχώς, κανένα από τα μέλη της απελθούσας Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν παρέστη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να υπάρξει αντίλογος και να μας δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τα ευρήματά τους αλλά και για τους λόγους των παραιτήσεών τους, οι οποίοι δεν μας έγιναν σαφείς και κατανοητοί.
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Συνέλευσης έγινε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, και όμως δεν υπήρξε κανένα αίτημα από τα μέλη της επιτροπής για αλλαγή της, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στις 30-11-2014. Επίσης δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για έκτακτους λόγους απουσίας τους από τη διαδικασία. Το γεγονός αυτό θλίβει βαθύτατα τα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» διότι, πραγματικά, ήθελαν να μάθουν από τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής τους λόγους που τις οδήγησαν σε παραίτηση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους έκριναν σημαντικό να δημοσιοποιήσουν θέματα που αφορούν το Σύλλογο και μόνο αυτόν, δημόσια στο facebook, όχι μόνο στην ομάδα του Συλλόγου, αλλά και σε προσωπικό προφίλ, με κείμενο καθ’όλα διφορούμενο και γεμάτο υπονοούμενα, εκθέτοντας όχι μόνο τα μέλη του ΔΣ αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου για αμέλεια. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τα μέλη της απελθούσας Επιτροπής να διαγράψουν τη σχετική ανάρτηση, τόσο από την ομάδα του Συλλόγου  στο facebook, όσο και από το προσωπικό προφίλ.

 

3) Αποφασίστηκε στην επόμενη Γενική Συνέλευση, να γίνει σχετική εισήγηση τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου ώστε να υπάρχει δυνατότητα διαγραφής μελών όταν κρίνεται ότι λειτουργούν εις βάρος των καταστατικών όρων λειτουργίας του Συλλόγου ή τον επιβουλεύονται. Επίσης αποφασίστηκε, κάθε ανάρτηση στην ομάδα του Συλλόγου  στο facebook, να περνάει από έγκριση της διαχειριστικής ομάδας πριν την δημοσιοποίησή της και να διαγράφονται αμέσως τυχόν κακόβουλα σχόλια. Η ομάδα αυτή είναι μόνο για ανακοινώσεις και οργάνωση εκδηλώσεων. Κάθε άλλο θέμα των μελών συζητείται με το ΔΣ ή στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

 

4) Τέλος, η Έκτατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» αποφάσισε η παρούσα επιστολή να κοινοποιηθεί στην ομάδα του Συλλόγου στο facebook, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη και του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του Συλλόγου ολόκληρου, στην κοινωνία που τόσα χρόνια στηρίζει το Σύλλογο αλλά και  στηρίζεται από αυτόν και να εξαλείψει κάθε σύννεφο οικονομικής κακοδιαχείρισης που δυστυχώς αιωρήθηκε, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, πάνω από τα κεφάλια όλων μας.

 

 

 

Με τιμή,

 

εκ μέρους των μελών

της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 30-11-2014

του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

Η Πρόεδρος

Μαρία Κοσιτζή

 

 

Eυχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Νέας Ελεγκτικής επιτροπής.

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής καθώς και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 30-11-2014 στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.

Παράλληλα με την έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 10:00 έως τις 14:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες). Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2014) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου. Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν εγγράφως έως το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου Πλ. Εμπορίου 24-2ος όροφος, τηλ. 2321063900, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου. Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

Η Πρόεδρος - Βασιλική Πέτσα

Η Γραμματέας - Νόπη Ρουστάνη

Οι «Σερραίες Μανούλες» επέλεξαν το 2ο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, οι «Σερραίες Μανούλες» πραγματοποίησαν την Τακτική Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου

Ακολούθησε παρουσίαση πεπραγμένων έτους 2013, οικονομικός απολογισμός 2013, ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου, συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., προτάσεις και υποδείξεις μελών.

Παρουσιάστηκε επίσης η ιστοσελίδα www.sermothers.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το συνολικό έργο του συλλόγου.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός μελών και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Πέτσα Βασιλική, Αντιπρόεδρος Παπάζογλου Νίκη, Γραμματέας Ρουστάνη Νόπη, Ταμίας Ζουριδάκη Λίνα και Μέλος Σκιαδοπούλου Γλυκερία. Αναπληρωματικά μέλη Αναγνωστίδου Φωτεινή, Ταραρά Λίτσα και Ρουστάνη Μαρία.

Ενώ η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Γίμα Κυράτσω, Τάτσιου Ελένη, Νικολαϊδου Ελευθερία, Σισκάκη Γεωργία, Λεμονή Γιώτα.


Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Ξενια Βουρουτζιδου
, Ματίνα Σκορδάρη, Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, Δέσποινα Μπουναρτζή και Ελένη Γκίνη για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών.

Τέλος, έγινε κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και οι ευχές όλων ήταν η συνέχιση των δράσεων με τον ίδιο ζήλο και με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς.

XENIAPRESIDENT

 

 

«Αυτό που είναι εκπληκτικό, αυτό που μπορεί να μας δώσει τεράστια ελπίδα και πίστη, για ένα μέλλον όπου στη ζωή των παιδιών θα είναι εξασφαλισμένα η υγεία, η ειρήνη, η  αγάπη η μόρφωση…είναι ότι πάντα θα υπάρχουν Μανούλες.

Μανούλες  που θα μάχονται ενάντια στην αναλγησία που φθηναίνει την ανθρώπινη ζωη. Μανούλες  που αγαπώντας  τα παιδιά τους αγαπούν τα παιδιά του κόσμου όλου».

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΞΕΝΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

 

 

 

“Γίνετε μέλη του Συλλόγου που όλοι τόσο αγαπάμε! Δώστε αγάπη από την αγάπη σας! Γίνετε μέλη του  Συλλόγου που όλοι τόσο αγαπάμε!!! Κερδίστε εκπτώσεις από καταστήματα της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες:

Πρόεδρος: Πολυξένη Καράμπελα

Αντιπρόεδρος: Μαρία-Κυριακή Λαμπριανίδου

Γραμματέας: Χριστίνα Καρπάζη

Ταμίας: Κωνσταντίνα Βλάχου

Μέλος: Ευτυχία Παναγιωτίδου

Αναληρωματικά μέλη: Βεργίδου Ελένη, Τάφη Μαρία και Χαραλαμπίδου Αγγελίκη

 
 

• Μητέρες κάθε ηλικίας που ζουν ή κατάγονται από τον Νομό Σερρών, ανεξαρτήτου αριθμού παιδιών ή ηλικίας των παιδιών.

• Γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης οι οποίες ζουν ή κατάγονται από τον Νομό Σερρών.

• Γυναίκες οι οποίες ζουν ή κατάγονται από τον Νομό Σερρών, αγαπούν τα παιδία και θέλουν να είναι μέλη αυτού του συλλόγου.

 

Εγγραφές για νέα μέλη γίνονται καθημερινά μετά τις 14.00 στον «Παιδοχώρο» Πλ. Εμπορείου 24 (Νίκη Παπάζογλου).

Τα μέλη μας ενημερώνονται για τις επόμενες δράσεις από τη σελίδα μας στο Facebook.

Για όσα μέλη δεν κάνουν χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποστέλλονται SMS μηνύματα πριν από κάθε δράση.

 

1ο Διοικητικό Συμβούλιο (2012 - 2014)

Πρόεδρος: Πέτσα Βασιλική

Αντιπρόεδρος: Παπάζογλου Νίκη

Γραμματέας: ΡουστάνηΜαρία

Ταμίας: Ζουριδάκη Λίνα

Μέλος: Σκιαδοπούλου Γλυκερία

Αναπληρωματικά Μέλη: Ακριτίδου Εύη, Παύλου Θάλεια, Μιχαηλίδου Ελισάβετ, Τυχάλα Αθανασία, Ταραρά Λίτσα

2ο Διοικητικό Συμβούλιο (2014 - 2016)

Πρόεδρος: Πέτσα Βασιλική

Αντιπρόεδρος: Παπάζογλου Νίκη

Γραμματέας: Ρουστάνη Νόπη

Ταμίας: Ζουριδάκη Λίνα

Μέλος: Σκιαδοπούλου Γλυκερία

Αναπληρωματικά μέλη:

Αναγνωστίδου Φωτεινή, Ταραρά Λίτσα, Ρουστάνη Μαρία

 

3ο Διοικητικό Συμβούλιο (2016-2018)

Πρόεδρος: Kαράμπελα Πολυξένη (Ξένια)

Αντιπρόεδρος:Λαμπριανίδου Μαρία

Γραμματέας: Καρπάζη Χριστίνα (Μαρκέλλα Μικέλη)

Ταμίας: Βλάχου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Μέλος: Παναγιωτίδου Ευτυχία

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Βεργίδου, Μαρία Τάφη και Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Φιλανθρωπικός: Δωρεές σε είδη κυρίως (όπως ρούχα, είδη βρεφικής ανάπτυξης), σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, σωματεία, ή άλλους συλλόγους με βάση τα παιδιά. Επισκέψεις σε φορείς, ιδρύματα, οργάνωση εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα κα.

Εκπαιδευτικός: Σχολές γονέων, δημιουργικές δράσεις, εκδρομές, κ.ά.

Συμβουλευτικός: Ομιλίες, Σεμινάρια, Ομάδες στήριξης νέων μητέρων, κ.ά.

Συναντήσεις όλων των μαμάδων που ζουν ή κατάγονται από το Ν. Σερρών

Συνεργασία με διάφορους συλλόγους του νομού που έχουν ως σημείο δράσης το παιδί και τη μητέρα.

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr