2ο Διοικητικό Συμβούλιο

Οι «Σερραίες Μανούλες» επέλεξαν το 2ο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, οι «Σερραίες Μανούλες» πραγματοποίησαν την Τακτική Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου

Ακολούθησε παρουσίαση πεπραγμένων έτους 2013, οικονομικός απολογισμός 2013, ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου, συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., προτάσεις και υποδείξεις μελών.

Παρουσιάστηκε επίσης η ιστοσελίδα www.sermothers.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το συνολικό έργο του συλλόγου.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός μελών και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Πέτσα Βασιλική, Αντιπρόεδρος Παπάζογλου Νίκη, Γραμματέας Ρουστάνη Νόπη, Ταμίας Ζουριδάκη Λίνα και Μέλος Σκιαδοπούλου Γλυκερία. Αναπληρωματικά μέλη Αναγνωστίδου Φωτεινή, Ταραρά Λίτσα και Ρουστάνη Μαρία.

Ενώ η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Γίμα Κυράτσω, Τάτσιου Ελένη, Νικολαϊδου Ελευθερία, Σισκάκη Γεωργία, Λεμονή Γιώτα.


Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Ξενια Βουρουτζιδου
, Ματίνα Σκορδάρη, Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, Δέσποινα Μπουναρτζή και Ελένη Γκίνη για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών.

Τέλος, έγινε κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και οι ευχές όλων ήταν η συνέχιση των δράσεων με τον ίδιο ζήλο και με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς.

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr