Τακτική Γενική Συνέλευση - Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου

Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες»
Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί
Έδρα: Πλατεία Εμπορείου 24 –Σέρρες Αρ. Πρωτ.: 71
http://www.sermother.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες, 9-1-2016
Αρ. Πρωτ.: 71

 

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου (σύμφωνα με το άρθρ. 10 του καταστατικού).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17-1-2016 στις 17:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24-1-2016.

Επειδή κατά τις ως άνω ημεροχρονολογίες υπάρχει πιθανότητα να μην επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία των μελών της Γενικής Συνέλευσης, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 3η ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 31-1-2016 στις 17:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.
Παράλληλα με τη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 15:00 έως τις 19:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες).

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμιακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2016) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν καταθέσει εγγράφως την υποψηφιότητά τους έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνεται ως εξής:
-Παρουσίαση πεπραγμένων έτους 2015
-Καθορισμός νέων στόχων για το τρέχον έτος
-Οικονομικός απολογισμός 2015
-Ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου
-Συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., προτάσεις και υποδείξεις μελών, απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος Βασιλική Πέτσα  & Η Γραμματέας Μαρία Ρουστάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015 »
 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr