Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2015, ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» πραγματοποίησε Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου.
Ακολούθησε
ομιλία της απερχόμενης Προέδρου κας Βασιλικής Πέτσα και απολογισμός δράσεων έτους 2015, οικονομικός απολογισμός έτους 2015 από την απερχόμενη Ταμία και Λίνα Ζουριδάκη, ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου, συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., καθώς και προτάσεις μελών.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός μελών και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων και μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών, το 3Ο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: K
αράμπελα Πολυξένη (Ξένια)

Αντιπρόεδρος:Λαμπριανίδου Μαρία

Γραμματέας: Καρπάζη Χριστίνα (Μαρκέλλα Μικέλη)

Ταμίας: Βλάχου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Μέλος: Παναγιωτίδου Ευτυχία

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Βεργίδου, Μαρία Τάφη και Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Λίνα Ζουριδάκη, Νίκη Παπάζογλου, Γλυκερία Σκιαδοπούλου, Γεωργία Γούλα, Ελένη Χατζηβασιλείου.

Ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες, στην Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. Συμέλα Κάλφα και τη Γραμματέα κ. Δέσποινα Μπουναρτζή αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Μαρία Ρουστάνη, Κική Πατώνη και Ελευθερία Νικολαϊδου για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών, απηύθυνε η νέα διοίκηση.

Τέλος, οι ευχές όλων, ήταν η συνέχιση των δράσεων να γίνει με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια, με απρόσκοπτη συμμετοχή και πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη τόσο των μελών όσο και των φίλων του συλλόγου.

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr