Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 00:00

Επίσκεψη στο Κ.Ε.Θ.Ι.Σ

γράφει η Νόπη Ρουστάνη

Μέλος του συλλόγου "Σερραίες Μανούλες"

 

"Ο Σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ. στο Ν. Σκοπό Σερρών. Μικροί και μεγάλοι κέρδισαν μια υπέροχη εμπειρία. Την εμπειρία μου στο Κ.Ε.Θ.Ι.Σ. θα τη χαρακτήριζα συγκλονιστική.
Εξεπλάγην από την αγάπη και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που προσφέρουν τη γνώση, το χρόνο τους και κυρίως την αγάπη τους για τα παιδιά και τα ζώα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ – αυτό το τονίζω!
Μου έκανε εντύπωση το πάθος με το οποίο μας διηγήθηκε η υπεύθυνη του κέντρου για τα οφέλη της θεραπευτικής ιππασίας, για την προθυμία και τη συνεισφορά κάποιων συμπολιτών μας να βοηθήσουν στη δημιουργία των εγκαταστάσεων, αλλά και την απήχηση που έφτασε να έχει το κέντρο σε όλη την Ελλάδα χάρη στον αγώνα των ανθρώπων του. Ας μην ξεχνάμε ότι Κέντρα σαν και αυτό είναι μόνο 2 σε Αθήνα και Σέρρες. Έχοντας λοιπόν τη χαρά να βρίσκεται στον τόπο μας μια τέτοια μονάδα, καλό θα ήταν να βρούμε όλοι λίγο χρόνο να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουμε τα οφέλη της ιππασίας και να κάνουμε μια ευχάριστη περιήγηση ιππεύοντας."

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοπή βασιλόπιτας Δικαστική Απόφαση »
 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr