Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 17:33

Σερραίες Μανούλες οι καταπληκτικές! (και η μαμαδο-συνάντησή μας!)

Γράφει η Ολίβια Γαβρίλη

eimaimama

Τι να πρωτοπώ για τις φοβερές Σερραίες Μανούλες; Γνώρισα κάποιες από αυτές πριν 2 χρόνια στην πρώτη μας μαμαδο-συνάντηση στις Σέρρες. Τα κορίτσια γνωρίστηκαν τότε μεταξύ τους και πριν ένα χρόνο ίδρυσαν το δικό τους σύλλογο με το όνομα -τι άλλο;- «Σερραίες Μανούλες» και έκτοτε διοργανώνουν συνεχώς δράσεις για τις μαμάδες και τα παιδάκια των Σερρών, δίνοντας πάντα έμφαση και στο φιλανθρωπικό κομμάτι.

Είναι υπέροχες, είναι δραστήριες, είναι φοβερές! Και ναι το δηλώνω: τις έχω τεράστια αδυναμία!!!

Και έτσι χθες, δυο χρόνια μετά την πρώτη μας μαμαδο-συνάντηση, ξαναβρεθήκαμε! Σε ένα υπέροχο χώρο στην Κοιλάδα (ονομάζεται «Κρυφτό»), όπου τα παιδάκια μας έτρεξαν και έπαιξαν χωρίς σταματημό (κυριολεκτικά), ενώ οι μαμάδες τα είπαμε μεταξύ μας -επίσης χωρίς σταματημό! Στο τέλος φάγαμε και τα σουβλάκια μας, τα σουτζουκάκια μας και τα λουκανικάκια μας (γιατί να το κρύψουμε;), αλλά πριν από αυτά… είχε προηγηθεί η ΦΟΒΕΡΗ τούρτα για τα τρία χρόνια του eimaimama που μου ετοίμασαν για έκπληξη οι Σερραίες μανούλες και η οποία εκτός από πανέμορφη ήταν και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!

Α! Να μην το ξεχάσω!! Μαζέψαμε και βιβλία προσχολικής ηλικίας για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Σερρών (εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος που έστειλαν 10 βιβλία τους προσχολικής ηλικίας για το σκοπό αυτό!), αλλά κληρώσαμε και σούπερ δωράκια από το mariaevita.gr !

Mπορεί να μην πήρα όση δόση θα ήθελα από τις Σέρρες και τις φοβερές Σερραίες Μανούλες, αλλά πραγματικά χάρηκα απίστευτα πολύ που τις ξαναείδα και που γνώρισα φυσικά και πολλές μανούλες για πρώτη φορά!

Κορίτσια, συνεχίστε την υπέροχη δουλειά σας!!!!

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr