Γιορτή Μητέρας

Γιορτή Μητέρας

7η Γιορτή της Μητέρας

Φέτος, «Μάνα, Μητέρα, Μαμά, γιορτάζουμε όλες μια αγκαλιά»!
Την Κυριακή 13 Μαίου 2018, από τις 10.30 εως τις 14.00 στην πλατεία Ελευθερίας, στην 7η γιορτή μητέρας του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες».

Στην φετινή μας γιορτή συμμετέχουν : ο πρότυπος παιδικός σταθμός Ονειρούπολη, το Μοντεσσοριανό Παιδικό Κολέγιο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Περιποίησης Ακρων και το Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο.
Επίσης, θα υπάρχει bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν στην ομάδα καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο του Πανσερραϊκού. 

Το Ζαχαροπλαστείο Βασάκης και το Donuts Land θα γλυκάνουν όλους όσους έρθουν στη γιορτή ενώ θα κρατήσουν για πάντα οι ωραίες μας στιγμές αφού θα φωτογραφηθούμε σε ειδικά διαμορφωμένο photobooth.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: ΕΥΗ ΤΖΙΤΖΗ, YUPPIE, BAMBINI COMFORT, WISHES, ΚΑΦΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, E-SHOP SHOES.GR, XXLady, Παιδικά ΦΛΩΡΑ, UNITED, ΦΑΡΟΣ Βιβλιοπωλείο, ΔΗΜΟΣΘΕΝΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΑΛΦΑ-ΣΤΡΩΜ και τους χορηγούς επικοινωνίας Ράδιο Ε103 και serrebrity.gr.

md

Οι ετοιμασίες μας για την 7η Γιορτή Μητέρας ξεκίνησαν!! 
Η Πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει χαμόγελα και παιδικά γέλια την Κυριακή 13 Μαΐου. Παιδικοί σταθμοί θα απασχολούν τα παιδιά, διασκεδαστές θα δίνουν ρυθμό και κέφι στην γιορτή ενώ θα υπάρχει και μια έκπληξη για τις μαμάδες… ένα διαφορετικό bar! 
Παράλληλα θα υπάρχει όπως κάθε χρονιά το bazzar για φιλανθρωπικό σκοπό και τα είδη που επιλέξαμε είναι μοναδικά! 
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες!!

Γιορτάσαμε την Γιορτή των γιορτών,την γιορτή της Μητέρας της Μανούλας,του Συλλόγου " Σερραίες Μανούλες "για 5η χρονιά!ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!Σας ευχαριστούμε όλους !!!!!Για ΟΛΑ!!!!

 

Η 4η Γιορτή Μητέρας με σύνθημα «Μάνα είναι μόνο μια, και στον κόσμο άλλη καμία» που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στην Πλατεία Κρονίου στις Σέρρες. Ευχαριστούμε το "Παιδικό Κολέγιο " για τις υπέροχες δραστηριότητες και τη δημιουργική απασχόληση που προσέφεραν στα παιδιά, τους χορηγούς μας Παιδικά ΦΛΩΡΑ και Ζαχαροπλαστεία Βασάκη τη Ζωή Μεσάικου για τις μοναδικές δημιουργίες face painting στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων και το Party Photobooth για τις πρωτότυπες φωτογραφίες. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στο σκοπό μας συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό ποσό για την 9χρονη Μελίνα και βοήθησαν να οργανωθεί μια ακόμη γιορτή με πολύ χαρά για όλους και με καλό σκοπό για ένα ακόμη παιδί που μας χρειάζεται.

Ο Σύλλογος "Σερραιες Μανουλες"

ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους

για τη συμβολή και τη συμμετοχή τους στην 3η Γιορτή Μητέρας,

τους χορηγούς και όσους συνεργάστηκαν

για την πραγματοποίηση της δράσης μας:


-Οργάνωση εκδηλώσεων Wishes για το ντεκόρ


-Ζαχαροπλαστείο Βασάκη για τα γλυκά


-Ξενώνας "Οικοπεριηγητής" στην Κερκίνη για τα δώρα της κλήρωσης


-και κυρίως τον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Ονειρούπολη" και το προσωπικό του

για το πάθος και τη δημιουργικότητα προς τους μιικρούς μας φίλους.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη στήριξη.

Διοργάνωση της 2ης Γιορτής της Μητέρας, με σύνθημα «Μάνα είναι μόνο μια, πάμε όλοι στην πλατεία» στις 12-5-2013 στην Πλ. Ελευθερίας με πολλές παράλληλες δράσεις από τις 10:00 έως τις 14:00. Παράλληλα συγκεντρώθηκε το ποσό των 1600€ από δωρεές και κατατέθηκε στους γονείς του μικρού  Αθανάσιο-Μιχαήλ που πάσχει από συμπλοκή συγγενή καρδιοπάθεια.

Διοργάνωση της 1ης Γιορτής της Μητέρας, με σύνθημα «Μάνα είναι μόνο μια, πάμε όλοι στην πλατεία»- Επίσκεψη στο Γηροκομείο Σερρών για να τιμήσουμε τις μητέρες της 3ης ηλικίας.

Ευχαριστούμε την φωτογράφο, Χριστίνα Παπαφράγκου, για το φωτογραφικό υλικό!!!

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr