Αποκριάτικοι Χοροί

Αποκριάτικοι Χοροί

Το μπαλνταφάν του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Αlexander».Το σύνθημα μας ΞΕ φαντώστε και Ξε-δώστε, ξεφάντωσαν μικροί ,μεγάλοι και η προσφορά διπλή.Μέρος των εσόδων προοριζόταν για ενίσχυση του αγώνα που έδινε ο Παύλος για τη ζωή του και ταυτόχρονα  συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια της ομάδας στήριξης προσφύγων γάλατα και μπιμπερό για τα προσφυγόπουλα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 4ο μπαλνταφάν του Συλλόγου μας. Η μαζική συμμετοχή στον αποκριάτικο χορό μας, αλλά και η ομαλή διεξαγωγή του, αποτελούν προϊόν μιας συλλογικής προσπάθειας, η οποία μπόρεσε να επιτευχθεί με προετοιμασία μόλις λίγων εβδομάδων. Όλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια και πρόσφεραν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν την ψυχή, το χρόνο τους και το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να διατηρηθεί και να εξελιχθεί ο θεσμός του παιδικού αποκριάτικου χορού και απέδειξαν ότι τα όμορφα πράγματα για να γίνουν χρειάζεται μόνο διάθεση και συμμετοχή. Και όμως η αλληλοβοήθεια, ο εθελοντισμός, η ανθρωπιά, η χαρά και η δημιουργικότητα υπάρχουν! Το όνειρο μιας καλύτερης και πολιτισμένης κοινωνίας υπάρχει! Είναι υπέροχο τα παιδιά να συμμετέχουν με το κέφι και την χαρά τους και παράλληλα να προσφέρουν!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους που προσφέρατε το χρόνο και τη διάθεσή σας, στοιχεία που ήταν καταλυτικά για την πραγμάτωση και επιτυχία του μπαλνταφάν. Χωρίς όλους εσάς να μας στηρίζετε δεν θα μπορούσαμε να εκλπηρώσουμε την επιθυμία του μικρού μας φίλου, να αποκτήσει το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειάζεται για τις μετακινήσεις του. Νιώθουμε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες του Νομού μας για τις προσφορές τους για την λαχειοφόρο αγορά.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την υπέροχη εμπειρία.

Το ΔΣ. του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και με το ίδιο σύνθημα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 17:30, ο Σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" διοργανώνει Παιδικό Αποκριάτικο Χορό (Μπαλνταφάν) στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων ΝΑΪΑΣ 4ο χλμ. Σερρών –Δράμας.

Πολλά happening και δώρα σας περιμένουν !!!!
*Face painting σε μικρούς και μεγάλους από την ΕΥΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
*Διασκέδαση και γέλιο από την ομάδα Πολυθέαμα ΚΡΟΚΟ & ΛΙΝΟ
*Non stop music από το DJ Γιάννη Μπάλα


Τιμή πρόσκλησης 4€ για παιδιά και 5€ για τους γονείς

*Παιδικό Μενού:
Μπουκιές MUFFIN με γεύση σοκολάτα ή βανίλια
HOT DOG λουκάνικο, κέτσαπ, μουστάρδα και πατατάκια τσιπς, παιδικό ατομικό χυμό.

*Σνακ για μεγάλους:
Κέικ CRÈME FELL με γεύση μαρμελάδα ή βανίλια, καφέ ή χυμόμ αναψυκτικό και νερά εμφιαλωμένα.

Σας καλούμε να Ξεφαντώσετε και να Ξε-Δώσετε μαζί μας!

Στις 9 Μαρτίου 2013 στο Elpida Resort πραγματοποιήθηκε ο 2ος αποκριάτικο χορό μας με σύνθημα ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ και ΞΕ-ΔΩΣΤΕ και με στόχο αυτή τη φορά την «Ηλιαχτίδα» τον Σύλλογο Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως συγκινητικό. Η Αντιπροέδρος του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» κα Σουλτάνας Λαμπροπούλου δήλωσε: “Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αποκριάτικη εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος "Σερραίες Μανούλες". Συγχαρητήρια στο Δ.Σ αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη στήριξη της «Ηλιαχτίδας». Ευχαριστούμε το Σύλλογο που αν και νεοσύστατος με τις μέχρι τώρα δράσεις του δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Τελικά δεν είμαστε μόνοι μας, υπάρχουν άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε.” Μετά από κάθε τέτοια δράση διαπιστώνουμε πως όλα αυτά αποτελούν μόνο την αρχή μιας πορείας που στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό του σημαντικού, στην ένταξη της πίστης και της ελπίδας στην ζωή μας, στο να χρωματίσουμε τις στιγμές μας και εν τέλει στο να ξαναβάλουμε λίγη προσφορά στον στυγνά ρεαλιστικό τρόπο ζωής μας.Ευχαριστούμε για τη συμβολή και τη συμμετοχή όλων! Συνεχίζουμε με πράξεις.

Με αμείωτο κέφι και πολύ χορό και με  το σύνθημα “ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕ-ΔΩΣΤΕ” μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά ,ξεφάντωσαν στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσαν οι Σερραίες Μανούλες στο Elpida resort and spa την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, πάντα στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Σκοπός αυτή τη φορά η οικονομική βοήθεια στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕ.Θ.Ι.Σ),καθώς το Κέντρο λάμβανε ένα ευρώ από κάθε πρόσκληση. Η επιτυχία του αποκριάτικου χορού ήτανε μεγάλη, όπως μεγάλα ήτανε και τα πολλά δώρα που κληρώθηκαν!
  Και του χρόνου μανούλες με υγεία!
 
 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr